pondelok 29. decembra 2014

Christmas market in Vienna

Ako trávite tieto sviatky? Máte ešte dovolenku alebo ste museli nastúpiť už do práce? Školou povinný si určite užívajú dlhé prázdniny. Aj ja, hoci školu mám už dávno za sebou. Voľno, jedlo, koláče, filmy a knihy :)
Ešte pred Vianocami sme išli s rodinou na výlet do Viedne na vianočné trhy. Bolo krásne počasie, svietilo slniečko a my sme aspoň nezmŕzali ako inokedy. Popozerali sme stánky, pochutili si na hot dogoch a zemiakových plackách, zohriali sa vianočným punčom, detským a amareto, boli vynikajúce. Domov som si kúpila jahody a jablko obliate čokoládou, mňáám, milujem to. Nasali sme vianočnú atmosféru, pomotali sa pri kolotočoch a unavení sa vrátili domov :)

How are you spending these holidays? Do you still have vacation or you are back at work? Schoolchildren are enjoying long holidays. Me too, although I finished school years ago. Free time, food, cakes, movies and books :)
Before Christmas, my family and me went for a trip to Vienna for Christmas markets. It was nice weather, the sun was shining and we didn't freeze than usual. We looked at stalls, ate hot dogs and potato pancakes, got warmer with Christmas punch, children's and amaretto were delicious. I bought strawberries and apple with chocolate, yummy, love it. We absorbed Christmas atmosphere, were at carousels and returned home tired :)





Photos by: Escorpi photography

10 komentárov:

  1. Viedeň milujem! A počas Vianoc má svoje neopakovateľné čaro... škoda, že z Prahy to už nie je tak blízko ako z BA :-/

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lovely pictures.
    Christmas markets are always fun.

    x Krizia

    Shark Attack - Fashion Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojky název článku me zaujal jelikož ted jsem přijela z Vídně :-) chtěla jsem tam původně jet jen na otocku na jeden den ale pak nejak přišlo spontánní rozhodnuti a vzali jsme si tam hotel :-) takže jsem také navštívila par trhu a centrum a i Primark - to byla povinnost :-) a jinak historické centrum je krásné ale chce to více času aby člověk stihnul všechno vidět :-) hlavně prý ty muzea a galerie jsou ve Vídni pekne .. Ja byla kdyby v Albertine se školou , ale moc si to uz nepamatuji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. my sme do muzeí chodili pravidelne zo školy, je to tam veľmi pekné:) ak budeš mať nabudúce čas, určite tam zájdi

      Odstrániť
  4. great pictures dear
    you look stunning
    Happy new year

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ach normálne sa hanbím, že som na trhoch vo Viedni ešte nebola :D behám všade naokolo a to čo mám pod nosom ignorujem.. .musím to nabudúci rok už zmeniť :) fotky sa ti veľmi vydarili si tam kočka!
    Chcela by som ťa zároveň pozvať na prvú giveaway, ktorá prebieha na mojom blogu:

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  6. That place looks beautiful ! awesome post!
    Matthew Lima
    http://positivesnaps.blogspot.ca/

    OdpovedaťOdstrániť